Manikyr & Naglar

Vackra händer och naglar stärker självförtroendet och kroppsspråket!
Här kan du få välgörande klassisk manikyr och vackra naglar!

Jag använder en en upplösningsbar gele  (Calgel) som inte skadar den egna nageln för att förlänga och förstärka naglarna.
Gelen finns i olika varianter: naturellt transparenta,  glittrande och färgade i många olika nyanser  och naturligtvis även som fransk manikyr – allt efter dina önskemål.
Naglarna kan göras klassiska i olika former, men även dekorerade i olika varianter.
Se gärna exempel på vår facebooksida;  elingsbo fägring

För att förlänga naglarna använder jag mallar, eller tippar om dina naglar är alltför korta.

(Dessutom går gelen utmärkt att lägga även på tånaglarna i samband med pedikyr för den som önskar vackra lackerade tånaglar med färg som inte nöts av mot skor eller strumpor).

Du kan också få hjälp att vårda dina egna naglar och händer med välgörande spa-manikyr och klassisk manikyr med eller utan färgat lack.

… Och naturligtvis ger jag dig gärna råd om egenvård utifrån dina egna behov!

Det finns  många bra produkter för egenvård av händer, naglar och nagelband  så att du själv kan arbeta för att få välmående händer och längre, vackrare naglar;
mjukgörande nagelbandsoljor och underbara handkrämer kan göra underverk för torra händer!

Här kan du  även få paraffinvax-behandling!

Har du problem med mycket torra händer och nagelband så kan du få god hjälp av ett  mjukgörande och värmande paraffinbad.
– Välgörande även för stela och ömma leder, och händer med dålig blodcirkulation!

Manikyr och Naglar med kvalité i fokus

Vår manikyr ger dina naglar det där lilla extra som alltid imponerar

Naglar med fransk manikyr och glitter

Tack vare vår långa erfarenhet inom manikyr och nagelvård har vi sett vilket enormt intresse det finns av snygga och hållbara naglar hos människor idag och vi är därför otroligt glada över vår breda kunskap inom just det.

Hos Elingsbo Fägring har vi ett brett utbud av tjänster när det kommer till manikyr och gelénaglar. Vårt arbete anpassas efter vad du som kund har för personliga behov och önskemål, som vi alltid strävar efter att tillgodose.

Du som kund kan känna dig trygg med att vi inte är som alla andra nagelsalonger, utan hos oss får du det där lilla extra som alltid imponerar.

Våra metoder är framtagna från väl beprövad forskning och erfarenhet och i kombination med en bra omvärldskoll har vi arbetat fram ett tillvägagångssätt som är unikt och som sticker ut på marknaden.

Extra fina naglar ger ofta ett förstärkt intryck och ett tydligare kroppsspråk och även här är vi tillbaka till tanken om att skönhetsbehandlingar tillför så mycket mer än vad många vill tro.

Naglar med kvalité och hållbarhet i fokus

Vi kan göra glittrande naglar, långa naglar, naglar i olika färger, olika storlekar, former och nyanser men något som är signifikant för allt det vi erbjuder är kvalitét och hållbarhet.

Elingsbo Fägring ämnar inte att bli som alla andra salonger som erbjuder nagelvård i olika former utan vi jobbar ständigt för att sticka ut och för att kunna erbjuda dig som kund något som du inte kan få någon annanstans.

Bevis på det är vår otroligt breda kunskap och våra många referenser från kunder som funnit en styrka och glädje i att vi har gett deras utseende den vård och underhåll som det förtjänar.

Vi använder oss av så kallad Calgel till våra naglar, vilket vi vet inte skadar nageln eller huden på fingret som nageln sitter på. Efter avslutad behandling erbjuder vi även både råd och produkter som hjälper dig att underhålla dina naglar så att de ska hålla riktigt länge. 

olika produkter och verktyg för manikyr

Passionen syns även i våra manikyrer

Passionen i vårt arbete syns även i vår manikyr där vi erbjuder olika typer av spa-inspirerande behandlingar som sker med eller utan lack och/eller andra produkter.

Här, precis som i alla våra tjänster, är vi otroligt flexibla och vi anpassar oss alltid efter vad du som kund har för önskemål, för det ska nämligen bli precis som du som kund önskar.

Recensioner

No Title

Rated 5 out of 5
januari 14, 2022

Kunnig och serviceminded personal!

Inger Forsberg

Kosmetika tatuering

Rated 5 out of 5
januari 18, 2022

Nu har jag fått ett helt nya ansikte tack vare vackert formade ögonbryn 💖

Gael Mckirdy Johansson

No Title

Rated 5 out of 5
januari 14, 2022

Positiva: Kvalitet, Mervärde, Professionalism, Punktlighet, Renlighet

Lena är fantastisk. Kompetent och trevlig 👌🤩

Tjänster: Vaxning, Manikyr

Erik Nyström

No Title

Rated 5 out of 5
januari 14, 2022

Alltid en trevlig stund när man besöker Lena

Ulrica Green

No Title

Rated 5 out of 5
januari 14, 2022

Suveränt👍

Ulla Britt Skogelid