Manikyr och Naglar med kvalité i fokus

Vår manikyr ger dina naglar det där lilla extra som alltid imponerar 

Naglar med fransk manikyr och glitter

Tack vare vår långa erfarenhet inom manikyr och nagelvård har vi sett vilket enormt intresse det finns av snygga och hållbara naglar hos människor idag och vi är därför otroligt glada över vår breda kunskap inom just det. Hos Elingsbo Fägring har vi ett brett utbud av tjänster när det kommer till manikyr, nagelvård, nagelförstärkning och gelénaglar. Vårt arbete anpassas efter vad du som kund bär på för personliga behov och önskemål som vi alltid strävar efter att tillgodose.

Du som kund kan känna dig trygg med att vi inte utför nagelvård som alla andra nagelsalonger utan hos oss får du det där lilla extra som alltid imponerar på vännerna. Våra metoder är framtagna från väl beprövade forskning och erfarenhet och i kombination med en bra omvärldskoll har vi arbetat fram ett tillvägagångssätt som är unikt och som sticker ut på marknaden. Extra fina naglar ger ofta ett förstärkt intryck och ett tydligare kroppsspråk och även här är vi tillbaka till tanken om att skönhetsbehandlingar tillför så mycket mer än vad många vill tro.

Naglar med kvalité och hållbarhet i fokus

Vi kan göra glittrande naglar, långa naglar, naglar i olika färger, olika storlekar, former och nyanser men något som är signifikant för allt det vi erbjuder är kvalitét och hållbarhet. Elingsbo Fägring ämnar inte att bli som alla andra salonger som erbjuder nagelvård i olika former utan vi jobbar ständigt för att sticka ut och för att kunna erbjuda dig som kund något som du inte kan få någon annanstans.

Bevis på det är vår otroligt breda kunskap och våra många referenser från kunder som funnit en styrka och glädje i att vi har gett deras utseende det vård och underhåll som det förtjänar. Vi använder oss av så kallad Calgel till våra naglar vilket vi vet inte skadar nageln eller hunden på fingret som nageln sitter på. Efter avslutad behandling erbjuder vi även både råd och faktiska produkter som hjälper dig att underhålla dina naglar så att de ska hålla riktigt länge. Vill du känna dig extra fin är våra tjänster inom nagelvård något vi definitivt rekommenderar.

olika produkter och verktyg för manikyr

Passionen syns även här

Passionen i vårt arbete syns även i vår manikyr där vi erbjuder olika typer av spainspirerande behandlingar som sker med eller utan lack och eller andra produkter. Här precis som i alla våra tjänster är vi otroligt flexibla och vi anpassar oss alltid efter vad du som kund har för önskemål för det ska nämligen bli precis så, allt annat är ett misslyckande.

Lider du av torra händer kan du hos oss även genomgå en enkel paraffinvax behandling som ger en mjukgörande ton på dina händer. På vår Facebooksida finns ett gigantiskt utbud av exempel på nagelbehandlingar som vi har utfört och där kunden blivit mer än nöjd med resultatet. Oavsett vilken typ av nagelvård du har behov av finns vi här för dig med vår kunskap, erfarenhet, glädje och passion och vi hoppas att se just dig i vår salong snart.