Djupgående hudvård baserad på en balanserad mix av marina ingredienser!

Hudvård från DALTON Marine Cosmetics baseras på  cellaktiva marina extrakt som har en unik effekt och lätt tas upp av våra celler.
Här finns  vård för olika alla hudtyper och och många hudproblem. Daltons hudvård stöder förnyelse av huden, förhindrar tidigt åldrande (anti aging)
och behandlar problem som akne, couperose, känslig och allergiska hud samt neurodermatit / psoriasis.

CELUMER cellaktiva MARINE EXTRACT

är framtaget av Erica Bauer (marinbiolog och företagets ägare fram till 2015) som forskat fram och vidareutvecklat detta ämne under 17 års tid.
CELUMER består av en väl avstämd kombination av marina ingredienser från störkaviar, musslor, ostron med skal, alger, plankton och havsvatten.
Denna mix används i alla anti aging-produkter och innehåller alla näringsämnen som den mogna huden behöver: lipider, proteiner / aminosyror,
vitaminer och mineraler och den har samma ph-värde och jonisk laddning som hudcellerna i det nedre hudlagret (epidermis).

CELUMER cellaktiva MARINE MINERALS

Är en väl utvald mix av icke-animaliska mineraler från havet, lika närande och lätt absorberat av hudens celler som Celumers Extract.
Denna mix används i alla problemlösande cosmecutical-produkter, rengöringar och exfolierande produkter som är helt vegetariska
och flera linjer är dessutom helt vegan-vänliga!

CELUMERS Marine Extrakt och Marine Minerals arbetar på djupet i fyra steg för att nära och balansera hudcellerna och bevara huden frisk och fräsch:

CELUMER fungerar även som bärare av andra viktiga näringsämnen!
Genom att kombinera Celumer Mineral Extract och Celumer Marine Minerals med  Q10, Ostron och olika aktiva växtextrakt kan
DALTON effektivt vårda alla hudtyper och  de olika hudproblem som kan uppstå i olika åldrar och miljöer och även följa med i mogen ålder!

Här nedan syns DALTON breda sortiment!

Alla dessa produkter finns att köpa från oss via besök i vår salong och beställning per telefon, email eller vår facebook-butik.

Produkterna sälj  via hudvårdssalonger  i drygt 40 länder runt om i världen, i Tyskland finns cirka 2.500 auktoriserade DALTON-salonger,
men, i Sverige har vi förmånen att sälja DALTONs underbara produkter även i välutbildade hälsokostbutiker, parfymerier, och salonger!
(Har du själv butik eller salong och vill ta in dessa produkter i ditt sortiment är du välkommen att höra av dig till oss)

Gå gärna in även på DALTONs egen hemsida  www.dalton-cosmetics.com för att få mer information om varje enskild produkt.

Klicka på länken www.facebook.com/media/set?vanity=elingsbofagring&set=a.186319076625530 för att komma till
vårt facebook-album där du hittar infoblad för varje serie med beskrivning och priser på alla produkter.

DALTON Marin Cosmetics kan BEVISA effekten på huden!

Många tillverkare påstår att deras produkter tas upp av huden och utlovar effekt men
DALTON kan bevisa i flera  i EU-godkända tester att deras produkter verkligen har en djupgående effekt!
* Ett exempel:
En oberoende biofysisk och dermatologisk kontrollerad studie*  bevisar att Celumer Marine Extract uppnår följande efter bara fyra veckor!

Denna test utfördes på testpersoner mellan 47 och 62 års ålder.
Celumer Marine Extract användes   2 ggr/dag under en period av fyra veckor. Resultatet jämfördes med en obehandlad kontrollgrupp.
Ingen oönskad irritation eller rodnad orsakades. Studien utfördes ”in vivo”.
Fler godkända tester har gjort för t.ex minskad porstorlek och ökad fukthalt i huden.
Kontakta oss gärna för mer information.