Kosmetisk tatuering där resultatet blir lite mer 

Mötet med kunden är vårt fokus i allt vi gör

ett mörkt ögonbryn efter ögonbrynstatuering

För oss på Elingsbo Fägring är mötet med kunden alltid vårt största fokus och vi grundade salongen på en idé om ett nära och professionellt möte med dem som söker sig till oss. Vi är otroligt stolta över att kunna erbjuda ögonbrynstatuering och andra typer av kosmetiska tatueringar till våra kunder och vi har en gedigen kunskap inom området vi verkar i. För oss är det tydligt att skönhet kommer inifrån men vi har också sett vilken otrolig skillnad olika typer av kosmetisk skönhetsvård gör för våra kunder.

Det handlar inte alltid om att en ögonbrynstatuering bara ska se bra ut på utsidan utan det medför inte alltför sällan även självförtroende och glädje vilket vi vill se mer av i samhället. Leena Elingsbo grundande företaget efter att hon såg att det fanns ett behov av en annan syn på skönhet bland människor idag. Våra kosmetiska ögonbrynstatueringar utförs med en extrem noggrannhet och vi som utför behandlingen har över 20 års erfarenhet och har under den tiden arbetat fram metoder och tillvägagångssätt som garanterar dig som kund ett bra resultat.  

Kosmetiska tatueringar för alla 

För oss på Elingsbo Fägring är tryggheten i fokus och därför målar vi alltid upp tatueringen med pensel på dig som kund så att du kan godkänna det som senare ska bli mer permanent. Vi använder oss av väl beprövad och noggrant utvald bedövning som får verka en timme med syftet att du som kund inte ska känna något i ansiktet. Utförandet sker även genom så kallad 3D strålning vilket är en metod som minskar irritation och stärker upp området kring ögonbrynen. Ögonbrynstatueringar är inget ingrepp som består livet ut, hållbarheten är ungefär 1.5 år lite beroende på val av färg, storlek och pigment vilket göra hela ingreppet otroligt flexibelt och anpassningsbart. Syftet med vår verksamhet är att kunna erbjuda det som våra kunder har ett behov av och är därför otroligt glada över att kunna erbjuda areola tatuering och vårtgård pigmentering som utförs med samma noggrannhet och precision som våra övriga kosmetiska behandlingar.

bröst med areola tatuering

Vi arbetar inte för att vi måste 

Vi arbetar inte för att vi måste utan vårt arbete genomsyras av en passion att sprida glädje och hopp till våra kunder genom skönhetsbehandlingar. Areola tatueringar och speciellt vårtgård pigmentering kan vara ett stort beslut och vi vill därför att du som kund ska känna dig trygg med att vi finns med dig hela vägen. Vi har mycket goda referenser och en bred kundbas med personer som har känt att deras liv blivit bättre efter att de genomfört en eller flera kosmetiska behandlingar hos oss. Du som kund är mer än välkommen att ta kontakt med oss så ämnar vi att anpassa vårt arbete efter dina personliga önskemål och behov. Skönhetsbehandlingar är för oss ett sätt att uppmuntra till självrespekt och vi vill få fler att inte se utseendet som ett skäl till att inte tro på sig själv.