Ansiktsbehandlingar där vi lyfter mer än bara utseendet

Hudvård är mer än bara vård 

kvinna som får en ansiktsbehandling

Vi på Elingsbo Fägring ser huden som en slags fasad med din egen kropp som byggnaden och precis som att fasaden behöver vård och underhåll behöver din hud också det. Elingsbo Fägring är otroligt stolta över att kunna erbjuda ett brett utbud av ansiktsbehandlingar där kvalitét, trygghet och passion är i fokus. Du som kund ska känna dig trygg med att vi finns med dig för råd hela vägen och det gäller självklart även efter avslutad behandling och vi sitter på otroligt mycket kunskap om hur du på bästa sätt tar hand om dig själv och din hud.

Oavsett om du lider av svår acne, ytliga blodkärl, sår, svåra ärr eller bara önskar ett uppfräschning av ditt ansikte har vi en behandling som passar dig och det bästa är att vi även gör det till en låg kostnad. Hudvård är mer än bara vård och vi vill mena att ekonomi inte ska vara ett hinder för egen omvårdnad och underhåll av vår kropp som ska hålla länge. Våra trygga, kostnadseffektiva och kvalitetssäkrade ansiktsbehandlingar är ett tydligt bevis på att vi inte drivs av något annat än en vilja att förbättra och förändra till det bättre för alla kunder vi möter.

Ansiktsbehandlingar är något vi brinner för 

Vi brinner för att erbjuda ansiktsbehandlingar där vi lyfter mer än bara utseendet, en vacker hy ger en fin utstrålning vilket i nio av tio fall medför en större tro på sig själv. När vi grundande kliniken såg vi ett stort behov i samhället av en ökad förståelse för självrespekt och vi vill uppmuntra och utveckla med den enskilda människan i fokus. Vi erbjuder därför en stor variation av behandlingar och exempel är vår de luxe behandling med bland annat brynplock, peeling och ansiktsmask till en kostnad av endast 895 kr. Du som önskar veta mer om våra behandlingar kan läsa HÄR eller kontakta oss så hjälper och rådgiver vi dig på allra bästa sätt. Elingsbo Fägring har alltid haft utveckling i fokus och vi arbetar med produkter av Dalton Marine Facial och Aqua Facial som är ett av det mest ansedda märket inom olika typer av skönhetsprodukter och hudvård. Våra metoder är noga beprövade och resultatsäkrade med bland annat MF900 och micropeeling i fokus.

kvinna som får ansiktsbehandling

I vårt arbete finns mer än bara passion 

I vårt arbete finns mer än bara passion, vi drivs av en vilja att du som kund ska lämna salongen och må bättre än när du först steg in och vi arbetar varje dag för att uppnå det målet. Vi som arbetar här har en lång erfarenhet inom ansiktsbehandlingar och annan skönhetsvård och du som kund ska vara trygg med att du blir omhändertagen helt oberoende vad du behöver av oss.

Daltons produkter har underhåll, rengöring och kvalitet i fokus vilket går helt i samma stämma som vår vision om att få fler människor att inse vikten av skönhetsvård, det är så mycket mer än bara själva skönheten i sig. Väl utförda ansiktsbehandlingar som följs av god hudvård misslyckas inte och vi känner oss trygga med att kunna erbjuda kunder en väg bort från sår, porer och irriterad hud.